Home » Pietenshirt met eigen naam | gratis download

Pietenshirt met eigen naam | gratis download

Het is al weer de allerhoogste tijd voor een nieuwe DIY, want Sint en zijn Pieten zijn weer nabij. De kinderen kunnen niet lang meer wachten, en zitten met smart op hun komst te wachten. Nog even en pakjesavond is al weer daar, voor je het weet is het al weer klaar. Om de kinderen nog meer van het feest te laten genieten, maak je met deze DIY kleding voor de kleine hulppieten. Ook voor de ouders is deze DIY toe te passen, en weten zij menigeen met hun bedrukte shirt of trui te verrassen . Lees nu maar snel verder hoe je dit kunt maken, zodat je niet te lang meer loopt te verzaken.

Wat heb je nodig?

Stap 1. Lees de instructies van je transfer papier. Ik heb twee verschillende downloads gemaakt, een voor als je in spiegelbeeld moet printen en een normale print.
Stap 2. Print de download op het papier.
Stap 3. Typ de naam van je kind in een mooi lettertype, en eventueel de tekst van hulppiet in Word/Paint of een ander programma. Print ook deze tekst uit op het papier (vergeet niet de tekst te spiegelen als je voor het transferpapier in spiegelbeeld moet printen).
Stap 3. Laat de inkt een half uur drogen.
Stap 4. Knip de print uit.
Stap 5. Leg de print in de juiste volgorde en strijk de print op de kleding.
Stap 6. Laat het even afkoelen en verwijder eventueel de beschermfolie.

 

Bekijk de video:

Bekijk de foto’s: